Pui la cuptor cu ierburi italieneşti

Pui la cuptor cu ierburi italienesti jpeg

Cu doar 3 ingrediente simple, vei reuşi să faci acest preparat delicios, cu carne de pui, ideal pentru cină.

Ingrediente pentru pui la cuptor cu ierburi italieneşti

1,5 kilograme piept de pui (fără os) sau pulpe superioare 1/2 cană zahăr brun ierburi italieneşti pentru salată

Mod de preparare pui la cuptor cu ierburi italieneşti

Încălzeşti cuptorul la o temperatură cât mai mare. Amesteci într-un bol mic zahărul brun şi ierburile italieneşti pentru salată (poate fi un amestec de oregano, cimbru, maghiran, busuioc, salvie, pătrunjel, dafin, rozmarin, etc.)

Dai puiul prin combinaţia de zahăr şi ierburi aromate, până când acest amestec se lipeşte bine de carne.

Pui pieptul sau pulpele de pui într-o tavă mare de copt, adâncă.

Presari cantitatea rămasă din amestecul de mai sus peste carnea de pui.

Dai la cuptor 45-60 de minute. Ungi ocazional carnea de pui cu sosul care se formează în tava de copt.

Sursa: bakeatmidnite.com