Saleuri cu măsline şi kaizer

Saleuri cu măsline şi kaizer. Pregăteşte aceste saleuri cu măsline şi kaizer pentru o gustare delicioasă şi săţioasă.
Saleuri cu măsline şi kaizer
Pregăteşte aceste saleuri cu măsline şi kaizer pentru o gustare delicioasă şi săţioasă.
Dificultate medie/Preparare: 1 h/1 tavă
Ingrediente:
250 g aluat foitaj
20 g unt topit
200 g kaizer feliat
200 g măsline verzi
frunze de busuioc proaspete
Saleuri cu măsline şi kaizer
Mod de preparare:
Întinzi aluatul pe masa tapetată cu făină şi-l ungi cu untul topit. Peste el aşezi feliile de kaizer şi măslinele tăiate rondele. Îndoi aluatul şi-l tai şuviţe cu grosimea de un deget.
Răsuceşti fiecare şuviţă de aluat şi o pui într-o tavă în care ai întins hârtie de copt. Coci saleurile la 200 °C, 15 minute. Le decorezi cu frunze de busuioc proaspete.
FOTO: PROFIMEDIA