Varză cu carne de vită

varza sotata cu carne de vita jpeg

Unul dintre ingredientele vedetă al toamnei, varza, poate fi preparat în nenumărate feluri. Iar varza cu carne de vită este o bunătate!

De ce ai nevoie pentru varză  cu carne de vită

1 varză medie

1 kg carne pulpă de vită

4 linguri ulei

2 linguriţe pudră de ardei iute

1 roşie

4 linguri pastă de tomate

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară varza cu carne de vită

Tai carnea cubuleţe şi o căleşti în ulei 5-6 minute, amestecând constant. Toci ceapa şi o freci cu sare. Adaugi varza peste carne şi presari pudra de ardei iute. La final, amesteci şi laşi să fiarbă 5 minute. Pui roşia tocată, pasta de tomate, o cană de apă şi sare şi piper după gust. Acoperi cu un capac şi laşi varza să fiarbă până furculiţa intră cu uşurinţă în carne (aproximativ 2 ore). Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa foto http://cooktoria.com

http://cooktoria.com