Varză cu carne de vită
Unul dintre ingredientele vedetă al toamnei, varza, poate fi preparat în nenumărate feluri. Iar varza cu carne de vită este o bunătate!
De ce ai nevoie pentru varză cu carne de vită
1 varză medie
1 kg carne pulpă de vită
4 linguri ulei
2 linguriţe pudră de ardei iute
1 roşie
4 linguri pastă de tomate
sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară varza cu carne de vită
Tai carnea cubuleţe şi o căleşti în ulei 5-6 minute, amestecând constant. Toci ceapa şi o freci cu sare. Adaugi varza peste carne şi presari pudra de ardei iute. La final, amesteci şi laşi să fiarbă 5 minute. Pui roşia tocată, pasta de tomate, o cană de apă şi sare şi piper după gust. Acoperi cu un capac şi laşi varza să fiarbă până furculiţa intră cu uşurinţă în carne (aproximativ 2 ore). Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa foto http://cooktoria.com