Pacheţele cu legume - Reţeta pentru diabetici

Poate fi o adevărată provocare pentru persoanele care suferă de diabet să găsească cele mai bune reţete care să respecte regimul lor alimentar. Această reţetă le uşurează munca, iar preparatul final este gustos şi săţios.
Ingrediente
400 g roşii mici, atât galbene, cât şi de culoare roşie 1 ardei gras roşu, tăiat bucăţele de 4 cm 1 dovlecel, tăiat felii subţiri 400 g năut de la conservă, spălat şi scurs 1 linguriţă coajă rasă de lămâie 3 linguriţe capere, scurse 2 linguri ulei de măsline 2 linguriţe oregano uscat 100 g brânză feta degresată, fărâmiţată sare piper
Mod de preparare
Încingi cuptorul la 220 °C. Tai bucăţi mari de hârtie de copt, lungi de 50 de centimetri. Împarţi pe hârtia de copt roşiile, ardeiul gras, feliile de dovlecei şi boabele de năut. Presari coaja de lămâie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui caperele, o lingură şi jumătate de ulei şi 1 linguriţă şi jumătate de oregano.
Împătureşti laturile lungi ale fiecărei foi de hârtie, peste umplutură, şi sigilezi pacheţelele. Baţi capetele scurte dedesubt, ca să nu se desfacă. Aşezi pacheţelele pe o tavă de copt şi le dai la cuptor 20 de minute, până când legumele sunt făcute şi moi.
Împarţi pacheţelele pe farfurii sau platouri, le deschizi şi pui brânza feta şi restul de ulei şi de oregano.
Sursa + foto: www.taste.com.au