Peşte cu sote de legume (pentru probleme cu glicemia)

peste cu sote de legume jpeg

Foarte uşor de preparat, acest peşte cu sote de legume poate fi mâncat la prânz sau cină.

Ingrediente

2 fileuri cod 2 morcovi 2 cartofi mari 1 dovlecel 1 păstârnac 100 g unt sare 1 linguriţă chimen

Mod de preparare

Ungi fileurile de peşte cu unt, le sărezi, le rulezi, le presari chimen şi le pui la cuptor învelite în folie de aluminiu. Aşezi pachetele într-o tavă cu puţină apă şi le ţii aproximativ 25 minute. Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl pui la fiert. Când este gata, îl scurgi de zeamă, îl tai cubuleţe, pe care le înăbuşi în unt. Scoţi peştele din folie şi îl aduci la masă pe pat de legume.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg