Cartofi cu brânză feta la cuptor

Cartofii cu brânză sunt un deliciu. Adaugă-le un sos de usturoi şi ai obţinut o masă simplă, de nota 10.
Ingrediente pentru cartofi cu brânză feta la cuptor
3 cartofii medii, feliaţi
1-2 linguri ulei
3 căţei de usturoi, pisaţi
50 g brânză feta, mărunţită
pătrunjel tocat, după gust
fulgi de ardei iute, după gust
sos de usturoi, opţional
sare
piper
Mod de preparare – Cartofi cu brânză feta la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Laşi cartofii la înmuiat într-un vas cu apă 30 de minute, pentru a se coace mai crocanţi. Îi usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci într-un bol cu uleiul, usturoiul, fulgii de ardei iute, sare şi piper, după gust.
Îi aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 45-50 de minute, întorcându-i pe cealaltă parte la fiecare sfert de oră. Presari brânza feta şi mai ţii în cuptor încă 5 minute. Serveşti cu sos de usturoi şi pătrunjel.
Sursa http://bitesofflavor.com