Cotlet de porc cu varză călită

cotlet de porc cu varza calita jpeg

Profită de gustul bogat al verzei murate şi prepară-ţi această mâncare delicioasă, cu cotlet de porc.

Ai nevoie de

3 cotlete de porc ulei 1 ceapă 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 1 varză murată 1-2 linguri bulion 2 căni apă foi dafin piper pătrunjel ardei iute

Mod de preparare

Speli cotletele de porc, le rumeneşti în ulei, apoi le scoţi şi le dai deoparte. Cureţi şi mărunţeşti ceapa, ardeii şi căleşti totul în uleiul rămas de la cotlete. Toci varza şi o adaugi peste legume, alături de bulion, piper, dafin. Peste câteva minute, timp în care varza şi-a lăsat puţină zeamă, pui bucăţile de carne şi apă. Laşi totul la foc mic, cu un capac deasupra. Amesteci frecvent, pentru a nu se prinde varza de fundul vasului. După ce este bine pătrunsă, stingi focul. Serveşti cu ardei iute şi pătrunjel tocat.

Varză a la Cluj cu cârnaţi

Varză a la Cluj cu cârnaţi

Varză călită cu cartofi şi cârnaţi

Varză călită cu cartofi şi cârnaţi

Portofele cu varză şi costiţă afumată

Portofele cu varză şi costiţă afumată