Legume la tigaie cu pui FOTO

Cui nu-i plac legumele la tigaie cu pui? Este o reţetă simplă şi rapidă. În doar 45 de minute ai obţinut o mâncare delicioasă.
Ingrediente
2 linguri ulei 4 bucăţi piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat cuburi 75 g ceapă tocată 1 linguriţă sare ½ linguriţă ierburi italieneşti (amestec de oregano, cimbru, maghiran, busuioc, salvie, pătrunjel, frunze de dafin) ¼ linguriţă piper măcinat 400 g roşii la conservă, tăiate cubuleţe, lăsate în sucul propriu 1 pungă de legume congelate (broccoli, conopidă şi morcovi) 100 g brânză mozzarella rasă
Mod de preparare
Într-o tigaie încăpătoare, încingi uleiul la foc mediu spre mare. Adaugi cubuleţele de piept de pui, ceapa, sarea şi amestecul de ierburi italieneşti. Căleşti totul 4-5 minute, amestecând continuu, până când carnea este bine rumenită. Reduci flacăra la foc mediu.

Încorporezi roşiile şi legumele congelate. Acoperi tigaia şi fierbi 15-20 de minute, până când legumele se înmoaie şi se pătrund.

Presari mozzarella rasă. Acoperi tigaia şi mai fierbi 1-2 minute, până când se topeşte brânza. Serveşti mâncarea caldă.

Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb