Mâncare de fasole verde

1 74263276 xxl jpg jpeg

O mâncare clasică, ca la mama acasă.

De ce ai nevoie ca să prepari mâncare de fasole verde:

500 g carne de porc 600 g fasole verde congelată 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 5 linguri suc de roşii sare piper 250 ml apă caldă 1-2 ardei iuţi 2-3 linguri ulei

Cum prepari mâncare de fasole verde:

Cureţi carnea de grăsime şi zgârciuri, o tai cubuleţe, o speli şi o usuci. Încingi uleiul şi o prăjeşti până când se rumeneşte, apoi o scoţi pe o farfurie. Cureţi şi tai ceapa şi usturoiul şi le căleşti în acelaşi vas.

Când devin sticloase, pui carnea la loc, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi torni apa. Acoperi şi laşi la foc mic 15-20 de minute, apoi adaugi ardeiul iute tăiat şi fasolea verde mcongelată. După 15 minute torni şi sucul de roşii, mai laşi 10 minute să se combine aromele şi opreşti focul.