Prăjitură cu piersici

O prăjitură ideală pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce, dar n-ai chef să petreci foarte mult timp în bucătărie. Prăjitura cu piersici o poţi servi cu îngheţată sau poţi chiar să schimbi fructele şi să o încerci şi în varianta cu mere, portocale sau nectarine.
Ai nevoie de:
200 g făină
200 g unt
200 g zahăr
4 ouă
o coajă rasă de lămâie
zahăr vanilat
sare, după gust
Freci gălbenuşurile cu zahărul vanilat, apoi adaugi untul şi continui să amesteci. Separat, baţi albuşurile până obţii o spumă. Adaugi spuma în amestecul iniţial şi apoi presari făina. Torni compoziţia intr-o tavă unsă în prealabil cu unt. Deasupra aşezi felii de piersici. Laşi la cuptorul încins 25 de minute, la 180 de grade.
Sursa foto: Food & Style