Pui cu legume sotate

Din câteva ingrediente, prepari rapid o mâncare uşoară pentru toată familia. Ce combinaţie delicioasă!
Ingrediente
8 ciocănele de pui
1 dovlecel mare
4 morcovi
2-3 linguri ulei de măsline
100 ml vin alb
2 căţei de usturoi
sare
piper
Speli ciocănelele, le usuci şi le pui într-o tigaie antiaderentă, adâncă, cu uleiul de măsline. Le rumeneşti pe toate părţile, torni puţină apă, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă 5 minute. Adaugi morcovii tăiaţi în bucăţi mai mari, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai ţii pe foc încă 5 minute.
Pui şi dovlecelul tăiat felii, usturoiul zdrobit, torni vinul şi laşi să fiarbă fără capac încă 5-7 minute, până se întrepătrund aromele şi mai scade zeama. 3Serveşti puiul cu legumele sotate şi cu sos, decorat cu verdeaţă proaspătă.
FOTO Shutterstock