Sendviş cu cremă de brânză şi castraveţi

Sendviş cu cremă de brânză şi castraveţi jpeg

Vrei o gustare rapidă, răcoroasă şi care să nu conţină aşa multe calorii? Încearcă această reţetă de sendviş cu cremă de brânză şi castraveţi pentru un prânz rapid şi delicios.

Sendviş cu cremă de brânză şi castraveţi

Ingrediente

  • 250 g brânză cremoasă
  • 2 castraveţi de grădină
  • 1 căţel usturoi
  • 1 linguriţă ulei
  • 3 fire mărar
  • 6 felii pâine toast
  • sare, după gust
  • piper, după gust

Mod de preparare

1 Speli şi dai un castravete prin răzătoare şi îl laşi la scurs într-o sită.

2 Amesteci usturoiul şi mărarul mărunţite, cu brânza bine scursă, cu sare şi piper. Adaugi castravetele ras, torni uleiul şi omogenizezi. Feliezi castravetele rămas şi presari pe fiecare felie sare şi piper.

3 Între două jumătăţi de felie de pâine aşezi 2 linguri de compoziţie şi 2 felii de castravete. Procedezi aşa până termini ingredientele. Ornezi după imaginaţie.