Când nu mai ştii ce să mănânci la micul dejun, dar tânjeşti după un reparat delicios încearcă shakshuka cu spanac şi praz, o reţetă delicioasă şi uşor de gătit.

Shakshuka cu spanac şi praz, un deliciu - ingrediente necesare:

- 150 de grame de spanac proaspăt
- un fir de praz tocat mărunt
- sare şi piper, după gust
- 2-3 linguri de ulei de măsline extravirgin
- cimbru uscat
- pamezan, după gust

Shakshuka cu spanac şi praz, un deliciu - mod de preparare:

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a găti această reţetă este să căleşti cu puţină apă şi ulei prazul şi spanacul.

Ulterior, condimentează cu sare, piper şi cimbru, iar apoi sparge ouăle.

Acoperă tigaia pentru câteva minute, până când gălbenuşul are consistenţa dorită.

Pentru un plus de savoare, poţi să presari deasupra parmezan ras.

Poftă bună!

 

Loading...