Dacă îţi plac pastele, reţeta de spaghete în sos cremos de ciuperci va fi cu siguranţă pe gustul tău.

Ingrediente

300 g spaghete
50 g unt
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
450 g ciuperci, feliate
2 linguri făină
250 ml supă de legume
1 linguriţă rozmarin uscat
½ linguriţă cimbru
½ linguriţă busuioc
150 g smântână
40 g brânză rasă
40 g parmezan ras
2 linguri ceapă verde, tocată
sare
piper

Mod de preparare – Spaghete în sos cremos de ciuperci

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, căleşti usturoiul şi ciupercile în untul topit, în jur de 5-6 minute. Amesteci cu făina încă 1 minut.

Adaugi treptat supa de legume şi restul mirodeniilor. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Încorporezi smântâna, brânza şi parmezanul şi amesteci 1-2 minute până când sosul începe să se îngroaşe. Combini cu pastele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti cu ceapă verde.

Sursa https://damndelicious.net

Loading...