Când ai chef să mai schimbi ceva la micul dejun, încearcă această reţetă de tartine cu spanac şi parmezan.

De ce ai nevoie ca să prepari tartine cu spanac şi parmezan:

250 g spanac decongelat

200 g cremă de brânză

1 cană parmezan ras

1/4 cană maioneză

1 căţel de usturoi mare, tocat

piper negru măcinat

450 g pâine, tăiată pe diagonală în felii de 1,5 cm

1/3 cană muguri de pin

Cum prepari tartine cu spanac şi parmezan:

Preîncălzeşti cuptorul la 175°. Scurgi bine spanacul, presându-l între şervete de hârtie pentru a elimina excesul de apă.

Amesteci la un loc spanacul, crema de brânză, parmezanul şi următoarele 3 ingrediente într-un castron. Întinzi câte două linguri din acest amestec pe fiecare felie de pâine. Presari muguri de pin. Pui feliile într-o tavă şi dai la cuptor  până când mugurii de pin s-au prăjit.

Loading...