Starea continuă de oboseală este unul dintre semnele care arată că ficatul nu mai funcţionează la capacitate maximă. Vestea bună este că poţi rezolva acest lucru rapid cu ajutorul unei cure de detoxificare. 

Ce să consumi la micul-dejun

Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei, fără de care organismul nostru nu ar avea energia necesară să facă faţă activităţilor zilnice. În plus, lipsa micului dejun te va obosi şi te va face morocănos. Astfel, în timpul curei de 15 zile, îţi sugerăm să-ţi începi dimineaţa cu un pahar de apă călduţă în care ai stors jumătate de lămâie şi ai adăugat o lingură de ulei de măsline de bună calitate şi o lingură de miere. Această băutură te va ajuta să elimini toxinele din organism şi va activa funcţiile organelor, în special a ficatului.

Apoi, îţi poţi prepara un smoothie sănătos din următoarele ingrediente:
- Un fruct la alegere: măr sau pară
- Jumătate de banană bine coaptă
- O mână de frunze proaspete de spanac
 - O linguriţă de spirulină sub formă de pudră
- Două prune uscate
- O mână de nuci, la alegere (nuci, migdale sau alune), care să fie deja hidratate
- Un vârf de cuţit de ghimbir pudră şi unul de scorţişoară
- O linguriţă de drojdie de bere (pudră)
- O lingură de ulei de cocos.
Se amestecă toate ingredientele până când se obţine o textură cât mai omogenă şi se bea treptat, pe tot parcursul dimineţii. Această băutură extrem de nutritivă va regla nivelul zahărului din sânge, va elimina stările de anxietate şi, bineînţeles, va normaliza funcţia hepatică.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro

Loading...