Sâmbătă, 27 septembrie, Eugenia Şerban este invitata Dianei Bart în emisiunea „Click! Poftă bună!“. Talentata actriţă pregăteşte împreună cu Diana o prăjitură cu prune, unul dintre deserturile sale preferate.

Chef Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă bună!“, vă arată cum să vă încântaţi partenerul cu un mic dejun şi cu o cină de poveste. Andrei găteşte omletă cu legume sotate şi o delicioasă salată. Iar pentru o cină romantică face cotlete de berbecuţ pe pat de hribi şi salată verde, pe care vă recomandă să le însoţiţi cu un pahar de vin roşu sec, toate servite la lumina lumânărilor.

Cheful Ioan Florescu, unul dintre cei mai titraţi bucătari ai ţării, multiplu medaliat la concursurile naţionale şi internaţionale, găteşte un preparat demn de renumele lui: tartă de dovleac cu piept de raţă crocant.

Aşadar, nu pierdeţi o ediţie de colecţie a emisiunii „Click! Poftă bună!“ sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 11.30, numai la Prima TV.

Loading...
Evaluează articolul