Craig Koketsu, chef si partener al unui restaurant din New York, recomandă cinci alimente care pot fi preparate pe grătar, gustul excelent fiind garantat chiar de către bucătar.
Grill-ul conferă o minunată aromă de fum, care completează diferite tipuri de alimente, nu doar carnea", este de părere Craig Koketsu, chef si partener al restaurantului Quality Meats, din New York. Acesta recomandă o serie de alimente la care nu ne-am fi gândit că pot fi preparate pe grătar, gustul excelent fiind garantat chiar de către bucătar.
Avocado:
"Jumatati de avocado, condimentate cu Chilli, pot fi prepartae pe grătar înainte de a le utiliza când facem guacamole", recomandă chef-ul.
Ciocolata:
"Pune un baton de ciocolată în mai multe straturi de folie de aluminiu şi aşează-o pe gratar la foc scăzut, timp de aproximativ 6 minute (3 minute pe fiecare parte). Ciocolata se va topi complet, fiind numai bună de ornat îngheţată sau fructe” recomandă new-yorkezul.
Loading...
Evaluează articolul