De curând s-au celebrat 18 ani de la deschiderea unui lanţ de restaurante din Bucureşti. Ce au însemnat cei 18 ani, spune chiar proprietarul lanţului de restaurante, dl. Cătălin Mahu: “Am inaugurat zece restaurante şi trei cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni şi am ospătat milioane de clienţi înfometaţi şi însetaţi. Sunt 18 ani în care noi am rămas pe o piaţă în care restaurantele apar şi dispar peste noapte şi, mai mult, ne-am reinventat permanent”. - Cătălin Mahu

Şi, aşa cum la 18 ani adolescenţii încheie o etapă importantă a existenţei lor pentru a începe una nouă, a maturităţii, aşa şi pentru restaurante 18 ani este vârsta tuturor posibilităţilor: nu mai trebuie să respecţi regulile ca un copil, dar încă nu ai responsabilităţile unui adult; ştii că ai crescut în toţi aceşti ani, dar îţi dai seama că abia acum te dezvolţi cu adevărat: este o vârstă „dulce”.

“La Mama” înseamnă astăzi o bucătărie cu gustul celei “de acasă”, o bucătărie românească şi internaţională, dar una citadină, urbană, reinterpretată. Vorbim, practic, despre versatilitate în bucătărie: recunoaşterea şi preţuirea preparatelor cu tradiţie dar şi o deschidere catre tot ceea ce este nou. Preparatele clasice sunt adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă, citadină, atât cea românească, cât şi cea internaţională, de unde restaurantele au “împrumutat” preparate celebre: escalop sau burger. Clienţii regăsesc acum în meniurile restaurantelor, midii proaspete din Marea Neagra (în sezon) alături de varză cu ciolan sau deja celebrii papanaşi sau clătitele cu dulceaţă. “Ţinem pasul cu tendinţele pietei şi cerinţele clientului modern, pentru că totul s-a schimbat: mentalităţile, gusturile, obiceiurile de consum”. – a declarat dl. Mahu.

Loading...