Ardeii copţi cu usturoi şi oregano pot însoţi o mulţime de preparate, deoarece au un gust extrem de bun. Încearcă şi tu această reţetă cu usturoi şi oregano!

Ingrediente pentru ardei copţi cu usturoi şi oregano

8 ardei graşi roşii

2 căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri

4 linguri ulei de măsline

2 linguri oţet de vin

2 linguri oregano

1 praf de sare

Mod de preparare ardei copţi cu usturoi şi oregano

Pune grătarul la încins. Aşează ardeii spălaţi şi uscaţi, pe ambele părţi, 20-30 de minute. Când sunt gata, pune-i într-un vas acoperit cu o folie de plastic, circa 15-20 de minute. Astfel ardeii vor fi mai uşor de curăţat şi mai fragezi. Îndepărtează cojile folosind prosoape de hârtie şi dă la o parte seminţele. Taie ardeii fâşii şi pune-i într-un vas împreună cu usturoiul, uleiul, oţetul şi oregano. Acoperă-i şi lasă-I să stea 20 de minute, până se combină aromele. Potriveşte gusutul cu sare, dacă este necesar.

sursă: http://www.stumbleupon.com

Loading...
Evaluează articolul