Ardeii umpluţi sunt întotdeauna o alegere gustoasă pentru un prânz săţios sau cină. Încearcă o reţetă cu brânză, pe care o poţi servi cu orez şi roşii la cuptor.

Ingrediente

2 linguri ulei
½ ceapă tocată
3 căţei de usturoi
650 g spanac tocat
2 ardei graşi mari, tăiaţi în jumătate
350 g brânză ricotta
5 linguri parmezan ras
roşii cherry, după gust
orez fiert, după gust
pătrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare - ardei umpluţi cu brânză

Preîncălzeşti cuptorul la 220° C. Aşezi roşiile într-o tavă şi le stropeşti cu puţin ulei. Într-o tigaie, căleşti ceapa, până se înmoaie. Adaugi spanacul şi usturoiul şi le amesteci, 2-3 minute. Sărezi şi piperezi, după gust.

Combini brânza ricotta cu parmezanul. Încorporezi amestecul cu spanac. Umpli ardeii cu această compoziţie. Presari parmezan, dacă vrei. Dai la cuptor, 25-30 de minute. Serveşti cu orez şi pătrunjel.

Sursa https://www.garnishandglaze.com

Loading...