profită şi de legume şi de carne la un loc într-o gustoasă reţetă.

Ingrediente (8 porţii)

8 ardei graşi (roşii, verzi, galbeni)
5 cartofi fierţi în coajă
250 g cârnaţi de porc afumaţi
1 ceapă roşie
3 linguri ulei
rozmarin uscat
sare
piper
1 linguriţă boia iute

Preparare

Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cubuleţe. Cureţi ceapa, o tai rondele şi o căleşti în ulei încins. Când se înmoaie, adaugi cârnaţii tăiaţi felii groase şi continui călirea încă 2-3 minute.Adaugi cubuleţele de cartofi, presari rozmarin, boia, sare şi piper, după gust, şi continui călirea, amestecând uşor să nu se sfărâme ingredientele.
3Tai ardeii în două, scoţi seminţele şi nervurile şi umpli cu amestecul de cartofi. Aşezi ardeii într-o formă unsă cu ulei şi laşi la cuptor 10 minute. Serveşti imediat.

Loading...