Dacă şi ţie îţi plac ardeii umpluţi sau pur şi simplu îţi doreşti o masă uşoară, reţeta cu cuşcuş este foarte gustoasă şi nu va rezista cu siguranţă prea mult în farfurie.

Ingrediente
2 cepe
2 morcovi
150 g cuşcuş
200 ml apă
2 căţei usturoi
6 ardei
ulei
sare
piper

Mod de preparare

Mărunţeşti cepele, morcovii şi căleşti. În apă fiartă în care ai pus o lingură de ulei, adaugi cuşcuşul, amesteci şi ţii vasul acoperit un sfert de oră. La final, pui legumele, usturoiul tocat, apoi sărezi, piperezi şi amesteci umplutura.

Speli ardeii, îi crestezi pe o latură, fără a le tăia codiţele, şi-i cureţi de nervuri şi de seminţe. Îi umpli şi-i coci la grătar, întorcându-i cu grijă de pe o parte pe alta.

Loading...
Evaluează articolul