Bezelele sunt unul dintre cele mai delicioase şi apetisante deserturi. În loc să le cumperi de la cofetărie, le poţi prepara chiar tu în casă!

De ce ai nevoie pentru bezele

3 albuşuri

5 picături zeamă de lămâie

100 g zahăr

3 linguri apă

1 linguriţă esenţă de vanilie

3-4 picături colorant alimentar roşu

Cum se prepară bezele

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Amesteci zahărul cu apa şi pui pe foc, amestecând până se dizolvă. Baţi albuşurile spumă tare, adaugi zahărul, zeama de lămâie şi vanilia. La final adaugi colorantul alimentar şi amesteci, însă nu cât să se uniformizeze culoarea. Pui compoziţia în poş şi formezi bezele în tavă. Dai la cuptor pentru 2 ore, stingi focul şi mai laşi bezelele în cuptor încă 2 ore.

Sursa foto http://carolinafarmhousekitchen.com

Loading...