Biluţe cu nucă de cocos (de casă)

shutterstock 156128747 jpeg

Parfumate, delicate, dulci, extrem de gustoase şi arătoase. Sunt doar câteva dintre calităţile bomboanelor de casă, pe care le poţi prepara simplu şi rapid.

Preparare: 35 ’ Dificultate: mică Porţii: 30 de bucăţi Ai nevoie de

150 g lapte praf

150 g zahăr pudră

200 g unt

150 g nucă de cocos

1 esenţă de rom

100 g alune nesărate

Într-un bol, pui untul, la temperatura camerei, zahărul, laptele praf şi esenţa de rom şi le frămânţi bine, până se omogenizează. Iei câte puţin din compoziţie şi modelezi câte o bomboană, în jurul unei alune, apoi o dai prin nuca de cocos. La final, aşezi bomboanele pe o tavă, pe care o dai la frigider, 1-2 ore.

sursa foto: Shutterstock