Dacă de obicei biscuiţi sunt un desert mai uşor, în combinaţie cu brânză şi usturoi sunt o alegere inedită pentru aperitiv.

Ai nevoie de

1 cană făină

½ lingură sare

2-3 căţei de usturoi

¼ cană parmezan ras

100 g brânză albastră

6 linguri unt rece

4 linguri apă rece

1 ou

seminţe de susan

Amestecă foarte bine făina cu sarea, usturoiul zdrobit şi parmezanul. Adaugă brânza albastră, 2 linguri de apă şi untul. Dacă aluatul este încă tare, pune şi restul de apă. Înfăşoară-l în folie şi dă-l la rece pentru o oră.

Încinge cuptorul şi aşază hârtie de copt într-o tavă. Frământă aluatul cu ou şi seminţele de susan. Rulează aluatul asemeni unui baton de salam şi taie-l în felii de 1 cm grosime. Pune biscuiţii în tavă şi coace-i până se rumenesc uşor.

Sursa foto http://diethood.com

Loading...
Evaluează articolul