Această reţetă a ajuns la noi tocmai din Marea Britanie, unde am decoperit cu mare bucurie că avem cititori fideli. Anamaria Cristian Cook ne-a trimis această reţetă la redacţie şi vă poftim la biscuiţi cu mălai.

Ingrediente

240 g mălai
250 g unt
1 ou
200 g făină
140 g zahăr pudră

Pentru decor

1 mână fulgi de ovăz
glazură

Mod de preparare

Pui toate ingredientele într-un castron încăpător şi amesteci până obţii un aluat moale. Formezi bile de mărimea unei nuci şi aplatizezi, apăsând uşor cu palma. Aşezi biscuiţii obţinuţi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit 10-15 minute.

Când îi scoţi din cuptor, ei vor fi puţin moi, dar vor deveni crocanţi. Jumătate din biscuiţi îi poţi orna cu fulgi de ovăz, iar cealaltă jumătate cu o glazură, după preferinţă.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul