Cititoarea noastră Lira Popan, din Cluj-Napoca ne invită să pregătim în weekend biscuiţi cu bucăţi de ciocolată. Mmm... delicioşi!

Ingrediente:

200 g unt, 250 g zahăr brun, 100 g zahăr tos, 2 linguriţe esenţă de vanilie, 2 ouă, 500 g făină, 2 linguriţe amidon, 1 pliculeţ praf de copt, 1/2 linguriţă sare, 100 g ciocolată

Timp de preparare: 1h
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Cerni făina, amidonul, praful de copt şi sarea într-un bol, pentru a se amesteca bine. Baţi ouăle cu tot zahărul până se albesc şi se topeşte zahărul, adaugi esenţa de vanilie şi untul topit, după care adaugi amestecul de făină.

Tai ciocolata cu cuţitul bucăţele mai mari şi le pui în bol. Din aluatul rezultat, întinzi o foaie cu o grosime de aproximativ un centimetru, din care tai discuri cu ajutorul unei forme sau al unui pahar.

Pui biscuiţii în tavă şi îi dai la cuptor pentru 20-30 de minute. După ce s-au copt, biscuiţii îi laşi la răcit în tavă, pentru a nu se lipi între ei din cauza ciocolatei topite.

Loading...
Evaluează articolul