Un dulce nepretenţios, foarte bun la cafeaua de dimineaţă şi nu numai.

De ce ai nevoie ca sa faci biscuiţi cu cacao:

100 g unt

80 g zahăr pudră

1 ou

200 g făină

2 linguri cacao

coaja rasă de la o lămâie

sare

2 linguri de zahăr pudră (opţional)

Cum prepari biscuiţi cu cacao:

Freci untul cu zahărul şi cu oul întreg, iar când crema a devenit spumoasă, se adaugă cacaua, se parfumează cu coaja de lămâie şi se pune un praf de sare. Se adaugă făina, treptat şi se încorporează prin frecare. Se frământă apoi un aluat tare care se lasă să se odihnească la rece două ore. Se scoate aluatul din frigider, se întinde o foaie groasă de un centimetru, se taie forme diferite şi se aşază în tavă. Apoi se dau la cuptorul fierbinte. Se coc la foc potrivit o jumătate de oră. Opţional, se pot pudra cu zahăr pudră.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com

Loading...
Evaluează articolul