Obişnuieşti să ronţăi câţiva biscuiţi când îţi este foame? Atunci prepară-i chiar tu în casă!

De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu rozmarin

100 m ulei

200 g caşcaval

600 g fulgi de ovăz

1 linguriţă rozmarin

1 praf de sare

piper

50 ml apă

Cum se prepară biscuiţii cu rozmarin

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Razi caşcavalul şi-l pui în blender împreună cu uleiul. Amesteci până ce se omogenizează, adaugi restul ingredientelor şi amesteci până capătă consistenţa unui aluat. Întinzi aluatul pe o hârtie de copt, având grijă să nu fie foarte subţire. Îl decupezi în forma dorită şi aşezi biscuiţii în tavă. Îi dai la cuptor 15-20 de minute, până ce marginile devin crocante. Îi laşi la răcit înainte să-i scoţi din tavă.

Sursa foto http://gringalicious.com

Loading...