Biscuiţi de ciocolată cu migdale

Double Chocolate Almond Cookies jpeg

Dulciurile pot fi sănătoase pentru organism, atât timp cât conţin ingrediente naturale şi sunt preparate cu dragoste.

Pentru biscuiţi de ciocolată cu migdale, ai nevoie de următoarele ingrediente

200 g unt 1 tabletă şi jumătate de ciocolată neagră 1 mână migdale crude 5 linguri zahăr brun 1 ou 6 linguri făină 1 plic zahăr vanilat

Într-o cratiţă, pui apă la încălzit, rupi ciocolata în mai multe bucăţi egale, fixezi un castron din sticlă termorezistentă în baia de aburi din cratiţă şi laşi ciocolata să se topească, la foc mediu. Între timp, amesteci oul, zahărul şi untul într-un castron, cu un tel. Zdrobeşti migdalele în bucăţi nu prea mici. Le amesteci cu ciocolata topită şi torni peste compoziţia cu ou şi unt. Adaugi apoi făina, praful de copt, zahărul vanilat şi omogenizezi bine.

Pregăteşti o tavă întinsă, nu prea adâncă, pe care o tapetezi cu o hârtie de copt. Formezi bile din compoziţia obţinută, pe care le aplatizezi cu dosul unei linguri sau cu mâna, pentru formarea biscuiţilor. Coci biscuiţii la cuptor, până se rumenesc. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa www.duncanhines.com