Biscuiţi de post cu gem

1 biscuiti de post cu gem jpg jpeg

Vrei un dulce de post, rapid, delicios şi care să nu necesite mare efort? Scoate din cămară un borcan de gem şi preapară această reţetă savuroasă de biscuiţi umpluţi. Se fac rapid şi sunt extrem de fragezi, numai buni de savurat la cafea sau la un ceai.

Ingrediente

  • 400 g făină
  • 100 g margarină
  • 100 g zahăr
  • 6 linguri ulei
  • 60 ml apă
  • 1 praf de sare
  • esenţă de vanilie, după gust
  • gem de căpşuni
  • zahăr pudră

Mod de preparare

1 Amesteci într-un bol făina cu margarina topită, zahărul, uleiul, apa, esenţa şi sarea. 2 După ce frămânţi bine aluatul, îl întinzi într-o foaie de grosime potrivită, îl tai cerculeţe şi aşezi biscuiţii într-o tavă tapetată. Îi laşi în cuptorul preîncălzit până se coc. 3 După ce se răcoresc, îi uneşti doi câte doi, cu gem de căpşuni, după gust. La final, îi presari cu zahăr pudră.

Poftă bună!