N-ai cum să uiţi gustul acestor bomboane pe care toate mamele şi bunicile le făceau în copilăria noastră. Acum le poţi prepara chiar tu, rapid şi uşor!

 

Ingrediente

  • 20 vişine din vişinată sau compot
  • 150 g biscuiţi
  • 100 g ciocolată neagră
  • 1 lingură cacao
  • 2 linguri zahăr pudră

Pentru decor

  • 3 linguri cacao

 

Cureţi vişinele de sâmburi şi le laşi la scurs. Topeşti ciocolata şi o laşi la răcorit. Macini biscuiţii în blender, îi pui într-un castron şi adaugi cacaua şi zahărul pudră. Torni ciocolata şi omogenizezi compoziţia, apoi o dai la rece o oră.

Cu mâinile umezite, formezi mici biluţe în mijlocul cărora aşezi câte o vişină. Le dai prin cacao şi  le pui la frigider 1-2 ore, înainte de servire. 

FOTO: Shutterstock

 

Loading...