Caisele sunt fructe care pot fi preparate în nenumărate deserturi. Iată doar cât de apetisante sunt aceste brioşe cu caise.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu caise

250 g făină

1 linguriţă praf de copt

1 praf de sare

6 linguri unt, la temperatura camerei

80 g zahăr

1 ou

1 lingură coajă de lămâie

1 lingură esenţă de vanilie

75 ml lapte

3 caise

Cum se prepară brioşele cu caise

Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de brioşe în forme. Amestecă într-un vas făina, praful de copt şi sarea. Mixează untul cu zahărul, adaugă oul, coaja de lămâie, laptele şi esenţa de vanilie, iar la final încorporează făina. Toarnă compoziţia în forme iar deasupra aşază felii de caise. Dă la cuptor până trece testul scobitorii.

Sursa foto http://ahappyfooddance.com

Loading...
Evaluează articolul