De ce să dai bani pe brioşe când le poţi face chiar tu acasă? Urmează reţeta noastră şi le vei obţine pe cele mai bune!

De ce ai nevoie pentru brioşe cu caramel

165 g făină

165 g zahăr brun

3 ouă

150 g smântână

165 g margarină pentru prăjituri

½ linguriţă esenţă de vanilie

150 g unt

200 g zahăr caramelizat

Cum se prepară brioşele cu caramel

Dai drumul la cuptor. Combini făina cu margarina la temperatura camerei, ouăle, smântâna, zahărul, esenţa de vanilie. Torni compoziţia în forme de brioşe tapetate şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. Nu le umple complet, deoarece brioşele vor mai creşte în cutor.

Mixezi untul cu zahărul caramelizat, pui crema în poş şi decorezi brioşele.

Sursa http://charlotteslivelykitchen.com

Loading...
Evaluează articolul