Brioşe cu caşcaval şi ciuperci

1 briose cascaval ciuperci jpg jpeg

Dificultate mică Preparare 60' Pentru 6 porţii

Ingrediente

350 g făină

2 ouă

1 praf de copt

200 ml lapte

50 g unt

2 linguri parmezan

2 linguri caşcaval

2 linguri telemea

4 ciuperci champignon

sare

piper

Mod de preparare

Cerni făina cu praful de copt, o amesteci cu laptele, ouăle bătute cu sare şi puţin piper, adaugi untul frecat spumă, ciupercile sotate separat cu unt, telemeaua sfărâmată, caşcavalul şi

parmezanul rase.

Amesteci ingredientele bine, apoi torni compoziţia în formele de brioşe tapetate cu folie specială de copt (formele să fie pline trei sferturi) şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, la foc potrivit.

Le laşi să se răcească în forme, apoi le scoţi şi le serveşti.