Brioşe cu caşcaval şi ciuperci
Dificultate mică Preparare 60' Pentru 6 porţii
Ingrediente
350 g făină
2 ouă
1 praf de copt
200 ml lapte
50 g unt
2 linguri parmezan
2 linguri caşcaval
2 linguri telemea
4 ciuperci champignon
sare
piper
Mod de preparare
Cerni făina cu praful de copt, o amesteci cu laptele, ouăle bătute cu sare şi puţin piper, adaugi untul frecat spumă, ciupercile sotate separat cu unt, telemeaua sfărâmată, caşcavalul şi
parmezanul rase.
Amesteci ingredientele bine, apoi torni compoziţia în formele de brioşe tapetate cu folie specială de copt (formele să fie pline trei sferturi) şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, la foc potrivit.
Le laşi să se răcească în forme, apoi le scoţi şi le serveşti.