Un desert inedit, brioşele cu ciocolată şi cireşe sunt un răsfăţ de nota 10.

Ingrediente pentru brioşe cu ciocolată şi cireşe

50 ml ulei

20 g pudră de cacao

70 g ciocolată

50 ml apă

40 g făină

3 albuşuri

3 gălbenuşuri

30 g zahăr

200 g dulceaţă de cireşe

cireşe proaspete, după gust

frişcă, după gust

ornamente de ciocolată, pentru decor

Mod de preparare – Brioşe cu ciocolată şi cireşe

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Tapetezi o tavă de 12 brioşe cu forme de hârtie. Încălzeşti uleiul, iei de pe foc şi încorporezi pudra de cacao şi ciocolata ruptă bucăţele. Amesteci până la omogenizare. Combini cu apa, făina şi gălbenuşurile.

Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Amesteci în compoziţia cu ciocolată. Torni aluatul în tavă. Dai la cuptor 25 de minute şi laşi la răcit complet. Decupezi fiecare brioşă în centru şi o umpli cu dulceaţă. Decorezi cu frişcă, ornamente de ciocolată şi cireşe.

Sursa https://rasamalaysia.com

Loading...