Aromate cu lămâie şi foarte pufoase de la iaurtul grecesc, aceste brioşe sunt delicioase atât la micul dejun, cât şi la desert.

De ce ai nevoie pentru brioşe cu iaurt grecesc şi lămâie

Pentru brioşe

250 g făină

1 linguriţă praf de copt

150 g zahăr

1 praf de sare

50 ml ulei

150 g iaurt grecesc

50 ml lapte

1 ou

2 linguri coajă de lămâie

Pentru glazură

2 linguri suc de lămâie

200 g zahăr pudră

Cum se prepară brioşele cu iaurt grecesc şi lămâie

Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele de brioşe.  Amesteci făina cu zahărul, praful de copt şi sarea. Combini iaurtul cu laptele, oul, coaja de lămaie şi uleiul. Încorporezi făina, omogenizezi şi umpli pe trei sferturi formele de brioşe. Ţii brioşele la cuptor până când trec testul scobitorii.

Sursa http://www.momontimeout.com

Loading...