Un borcan mic de iaurt! De atât ai nevoie pentru a da o textură mai pufoasă acestor brioşe cu iaurt şi caise. Aşadar, te poftim la o brioşă cu caise şi un ceai fierbinte!

Brioşe cu iaurt şi caise - Ingrediente (6 brioşe)

200 g făină
160 g zahăr pudră
1 borcan mic iaurt
2 ouă
1 praf sare
1 plic praf de copt
150 g caise tăiate jumătăţi

Brioşe cu iaurt şi caise - Mod de preparare

Combini praful de copt cu făina şi cu sarea. Separat, mixezi ouăle cu zahărul până când îşi dublează volumul şi se albesc. Adaugi amestecul de făină şi iaurtul. Amesteci bine să se combine toate ingredientele.

Încingi cuptorul. Tapetezi 6 forme de tarte medii sau una mare. Torni aluatul, iar deasupra pui jumătăţile de caise. Bagi la cuptor un sfert de oră sau până devin arămii. Laşi să se răcească şi apoi le poţi scoate din forme pentru a fi servite.

Loading...