Când eşti în perioada Postului, este mai greu să găseşti reţete de desert potrivite. Noi îţi venim în ajutor cu această reţetă.

Ingrediente (12 bucăţi)

100 g zahăr
100 g margarină
100 ml lapte de soia
25 g drojdie proaspătă
200 g făină
200 g piure de morcovi
coajă rasă de lămâie
sare

Mod de preparare

Cerni făina şi pui într-un vas un sfert din cantitatea ei. La mijloc torni drojdia înmuiată în lapte de soia călduţ. Mixezi margarina, la temperatura camerei, şi zahărul, apoi le adaugi peste amestectul de făină. Pui piureul de morcovi, presari puţină sare, restul de făină şi coajă de lămâie, după gust. Omogenizezi, pregăteşti o tavă pentru brioşe, o tapetezi şi umpli fiecare formă pe jumătate. Le laşi în cuptorul încins 20-25 de minute sau până trec testul scobitorii.

Loading...