Ingrediente: 300 g făină, 150 g zahăr, 1/2 plic praf de copt, 1/4 linguriţă sare, 2 ouă, 200 ml lapte, 110 g unt, 1 plic zahăr vanilat, coaja rasă de la o portocală, 2 linguri fulgi de ciocolată

Pentru decor: 100 g bănuţi de ciocolată, 250 ml Hulala

Mod de preparare:
Numar porţii: 6
Timp de preparare: 40 min
Dificultate: mică

Amesteci făina cu zahărul, praful de copt, zahărul vanilat şi sarea. Topeşti untul la bain-marie sau la cuptorul cu microunde şi îl amesteci cu laptele călduţ, coaja de portocală şi ouăle bătute. Torni amestecul de lapte peste cel de făină şi amesteci uşor. Adaugi fulgii de ciocolată şi amesteci ca să se omogenizeze.

Torni compoziţia în formele de brioşe unse, umplându-le 3/4, le aşezi pe o tavă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 20-30 de minute. Le laşi să se răcorească şi le scoţi din forme. După ce se răcesc, le ornezi cu frişcă şi cu bănuţi de ciocolată.

Loading...