Dacă obişnuieşti să-l fierbi în apă cu sare, renunţă la acest obicei deoarece astfel se pierd mare parte din substanţele sale nutritive. Îl poţi coace, în schimb, la cuptor, aromat cu ce condimente doreşti.

De ce ai nevoie pentru broccoli copt

1 buchet mare broccoli

2 linguri ulei

1 linguriţă pudră de ceapă

1 linguriţă pudră de usturoi

sare

piper

Cum se prepară broccoli copt

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Rupi broccoli în bucheţele, pe care le speli sub un jet de apă rece. Le scurgi şi le asezonezi cu pudră de ceapă, de usturoi, sare şi piper, după gust.

Le aşezi în tavă şi le dai la cuptor aproximativ 15 minute, apoi le întorci şi le mai ţii alte 5-7 minute, până când devin uşor crocante.

Sursa http://www.mydeliciousmeals.com

Loading...