A mânca sănătos nu înseamnă fprp gust. iar preparatul de mai jos este cea mai bună dovadă.

Ingrediente

750 g cartofi
250 g broccoli
200 g somon afumat
350 g brânză de vacă proaspătă
100 ml lapte
100 g brânză de oaie
sare
piper

Mod de preparare

Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi fierbi în apă clocotită cu sare pentru 8-10 minute. Adaugi bucheţelele de broccoli şi mai laşi 2-3 minute. Scurgi legumele şi le laşi să se răcească.

Dai brânza (ambele tipuri) pe răzătoarea mare, o amesteci cu laptele şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi jumătate din cartofi şi broccoli într-un vas termorezistent uns şi tapetat, împrăştii somonul rupt bucăţi şi jumătate din sosul de brânză. Aşezi restul de cartofi şi broccoli, pui somonul şi sosul rămase.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute, până când se rumeneşte frumos deasupra.

sursa foto: Shutterstock

Loading...
Evaluează articolul