Bucătăria italiană este ca la ea acasă la Click! Poftă bună!

Diana Bart & Paul Nicolau jpeg

Tagliatelele şi involtini, vedetele ediţiei din această sâmbătă, ora 11:00, la Prima TV.

Iubitorii savuroasei bucătării italiene sunt răsfăţaţii emisiunii Click! Poftă Bună! din acest weekend. Astfel, prin priceperea bucătarilor Paul Richard Nicolau şi Andrei Ţandără, racii vor ajunge în farfurie lângă delicioasele tagliatele, iar puiul va fi ingredientul principal pentru involtini.

Cea mai apreciată crustacee la nivel mondial nu are secrete pentru

. Bucătarul de la restaurantul Taverna Racilor este pregătit să o surprindă pe

cu un preparat foarte gustat în Italia,

. Bucătăria mediteraneeană este şi specialitatea lui

, “rezidentul” emisiunii, care

, înnobilându-l cu prosciutto şi mozzarella.

La

, rubrica în care

răspunde provocărilor venite de la telespectatori, vor fi arătate câteva

pentru ca fructele să fie curăţate repede şi bine. Odată curăţate, vor ajunge în

, un desert cu care

va încheia

de

21 februarie,

, de la

.