Tagliatelele şi involtini, vedetele ediţiei din această sâmbătă, ora 11:00, la Prima TV.

Iubitorii savuroasei bucătării italiene sunt răsfăţaţii emisiunii Click! Poftă Bună! din acest weekend. Astfel, prin priceperea bucătarilor Paul Richard Nicolau şi Andrei Ţandără, racii vor ajunge în farfurie lângă delicioasele tagliatele, iar puiul va fi ingredientul principal pentru involtini.

Cea mai apreciată crustacee la nivel mondial nu are secrete pentru Paul Richard Nicolau. Bucătarul de la restaurantul Taverna Racilor este pregătit să o surprindă pe Diana Bart cu un preparat foarte gustat în Italia, tagliatele cu raci. Bucătăria mediteraneeană este şi specialitatea lui Andrei Ţandără, “rezidentul” emisiunii, care va transforma pieptul de pui în involtini, înnobilându-l cu prosciutto şi mozzarella.

La “Momentul adevărului”, rubrica în care Diana Bart răspunde provocărilor venite de la telespectatori, vor fi arătate câteva trucuri utile pentru ca fructele să fie curăţate repede şi bine. Odată curăţate, vor ajunge în plăcinta cu mere şi vişine, un desert cu care Andrei Ţandără va încheia Click! Poftă bună! de sâmbătă 21 februarie, ora 11:00, de la Prima TV.

Loading...