Banalul morcov e total transformat în această budică bogată şi consistentă, ideală pentru prânz sau cină, sau chiar rece, a doua zi.

 

 

Ingrediente

  • 700 g morcovi
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 100 g cremă de brânză
  • 100 g cheddar 
  • 30 g unt
  • 200 ml smântână lichidă 
  • sare, după gust
  • piper, după gust

 

Cureţi morcovii, îi speli şi îi dai prin răzătoarea mică. Baţi ouăle cu sare şi cu piper, apoi le torni peste morcovi. Adaugi untul topit şi răcit, făina, smântâna lichidă, crema de brânză şi brânza cheddar rasă. Omogenizezi compoziţia şi o torni într-o tavă cu hârtie de copt.

Preîncălzeşti cuptorul şi coci caserola la 160 °C, 30-40 de minute. Decorezi după imaginaţie.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Loading...