Un mic dejun cald este exact ce ai nevoie pentru a începe ziua cu forţe proaspete. Prepară reţeta noastră de budincă de ouă.

De ce ai nevoie pentru budincă de ouă

12 ouă

500 ml lapte

1 lingură muştar

sare

500 g cârnaţi prăjiţi

300 g brânză

12 felii de pâine

pătrunjel, pentru decor

Cum se prepară budinca de ouă

Baţi ouăle, însă nu cât să se omogenizeze complet. Adaugi laptele, muştarul, sarea şi amesteci până se omogenizează. Pui jumătate din cantitatea de brânză şi cârnaţii în compoziţie şi omogenizezi. Aşezi feliile de pâine într-o tavă tapetată, inclusiv pe margini, în două straturi, torni compoziţia şi deasupra presari restul de brânză rasă. Dai la cuptor 40-50 de minute. Înainte să serveşti, presari pătrunjel.

Sursa foto http://www.thegraciouswife.com

Loading...
Evaluează articolul