Care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm, potrivit unui avocat specializat în cazuri de intoxicaţie alimentară

scoici crude jpeg

Un avocat american implicat în sute de procese izbucnite din cauza cazurilor de intoxicaţie alimentară, a învăţat, în cei peste 20 de ani de carieră, ce alimente au un risc ridicat de contaminare cu salmonella şi alte bacterii, şi sfătuieşte ca acestea să fie evitate.

Avocatul american Bill Marler a învăţat din experienţele clienţilor săi, în peste 20 de ani de carieră, ce alimente trebuie să elimine din dieta sa. În urma sutelor de procese câştigate contra mai multor lanţuri de restaurante, Marler le-a adus clienţilor săi despăgubiri de până la 600 de milioane de dolari. Iată care sunt alimentele pe care avocatul le-a eliminat complet din alimentaţia sa:

1. Scoicile crude

Potrivit lui Marler, a întâlnit mai multe cazuri de intoxicaţie în ultimii cinci ani decât în cei 20 de ani ca avocat în astfel de procese. Motivul? Încălzirea globală, din cauza căreia a crescut numărul microbilor din apă, care ajung în scoici, iar apoi pe mesele consumatorilor.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro