Când ai de pregătit o gustare rapidă şi apetisantă, cartofii copţi cu parmezan nu te vor dezamăgi.

De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu parmezan

1 kg cartofi mai mici

1//4 ceaşcă ulei de măsline

2 linguri unt

3 căţei de usturoi zdrobiţi

1 lingură pătrunjel tocat

½ de lămâie

puţin rozmarin

sare

piper

1/3 cană parmezan ras

Cum se prepară cartofii copţi cu parmezan

Dă drumul la cuptor. Taie cartifii felii, însă fără să-i desfaci de tot. Pune-i într-o tavă şi unge-i cu ulei de măsline şi unt topit. Adaugă usturoiul, pătrunjelul, lămâia, rozamrinul, sare şi piper după gust. Dă tava la cupor pentru o oră şi mai adaugă din când în când ulei. După ce s-au înmuiat cartofii, presari parmezanul şi mai laşi 5-10 minute.

Sursa foto http://rasamalaysia.com

Loading...