Cartofi copţi cu parmezan
Când ai de pregătit o gustare rapidă şi apetisantă, cartofii copţi cu parmezan nu te vor dezamăgi.
De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu parmezan
1 kg cartofi mai mici
1//4 ceaşcă ulei de măsline
2 linguri unt
3 căţei de usturoi zdrobiţi
1 lingură pătrunjel tocat
½ de lămâie
puţin rozmarin
sare
piper
1/3 cană parmezan ras
Cum se prepară cartofii copţi cu parmezan
Dă drumul la cuptor. Taie cartifii felii, însă fără să-i desfaci de tot. Pune-i într-o tavă şi unge-i cu ulei de măsline şi unt topit. Adaugă usturoiul, pătrunjelul, lămâia, rozamrinul, sare şi piper după gust. Dă tava la cupor pentru o oră şi mai adaugă din când în când ulei. După ce s-au înmuiat cartofii, presari parmezanul şi mai laşi 5-10 minute.
Sursa foto http://rasamalaysia.com