Cartofii sunt preferaţii tuturor, iar la grătar, gustul e şi mai grozav! Iată cum să-i prepari la grătar.
De ce ai nevoie ca să faci cartofi la grătar:
4 cartofi mari, tăiaţi felii groase
sare
piper negru măcinat
2 linguri pudră de usturoi
1/2 cană ulei
2 linguri ierburi verzi tocate (precum pătrunjelul)
Cum prepari cartofi la grătar:

Pui la fiert apă cu sare, apoi adaugi cartofii şi îi fierbi 10 minute. Îi scurgi şi-i laşi să se răcorească puţin.Ungi grătarul şi îl încălzeşti la mediu-mare. Într-un bol, amesteci la un loc sare, piper şi pudra de usturoi, după gust, apoi adaugi uleiul. Pui cartofii şi amesteci uşor ca să se îmbrace uniform. Îi pui pe grătar, întorcându-i o dată, până devin aurii-maronii, circa 5 minute. Adaugi verdeaţa la amestecul din bol, introduci cartofii şi amesteci iar, ca să se îmbrace peste tot în verdeaţă.

Sursa: https://www.delish.com

Loading...