Cartofi noi cu usturoi şi oregano la cuptor

cartofi noi cu usturoi si oregano la cuptor jpeg

Pentru că tot sunt pline tarabele cu cartofi noi, am zis să profităm şi să preparăm tot felul de reţete care mai de care mai atrăgătoare.

Ingrediente (4 porţii)

1 kg cartofi oregano cimbru sare grunjoasă 2-3 linguri ulei pătrunjel verde 3-4 căţei de usturoi pisaţi

Mod de preparare

Speli cartofii bine de tot, fără a îndepărta însă coaja. Amesteci într-un bol uleiul, sarea grunjoasă, oregano, cimbrul şi usturoiul pisat. Treci cartofii prin acest amestec şi îi ungi bine.

Verşi şi cartofii şi compoziţia de ulei într-o tavă pe care o bagi în cuptorul încins în prealabil foarte bine. Îi laşi la copt 40-50 de minute până s-au rumenit frumos şi s-au înmuiat. Poţi orna cu pătrunjel verde.